Studerende, skrid!

Der er mange gode argumenter for at få fat i så mange studerende som muligt og dygtiggøre dem, så de engang bliver “færdige” og kan drage ud og tjene samfundet. Dem vil jeg i det følgende se fuldstændigt bort fra.

Lad mig i stedet fokusere på, at studerende er noget skravl, som skal fjernes fra universiteterne, og det kan ikke gå hurtigt nok.

Lad os først fokusere på det åbenlyse faktum, at når de bliver færdige, vil de stjæle vores jobs. Det medfører åbenlys forarmelse for os, de rigtige studerende. Desuden vil vi blive arbejdsløse, og så skal vi forsørges af staten. Det vil klart blive meget dyrt, og det er jo en skidt ting.

Derudover vil de nyuddannede, når de har fået vores jobs, have så mange penge mellem hænderne, at de vil kunne imponere vores piger og tage dem fra os. Det vil naturligvis kun bidrage til at gode, flittige, rigtige studerende vil synke dybere ned i afgrunden; jeg siger ikke, at vi vil begynde at drikke, men det vil vi. Snart vil vi sidde på en bænk nede i byen med vores to eneste venner: En elefant og en hund, der hedder King. Og hvor skal vi lige pludselig få alle de bænke fra, om jeg må spørge?

Jeg har altså redegjort for at vi ved at uddanne nye studerende ikke laver andet end at uddanne konkurrenter til os selv, og det er da en dum ide. Næh, lad os bruge vores værdifulde kræfter på noget mere konstruktivt. Jeg siger: “Lad os få et optagelsesstop.” Jeg siger: “Vi er allerede foran på uddannelsesfronten.” Jeg siger: “Nu må det være de andre landes tur til at tage deres del af slæbet. Der er ingen grund til at Danmark skal fortsætte som foregangsland på dette område; lad os i stedet nøjes med at leve op til FNs minimumskrav. Og lad os tage fat i de formastelige, der alligevel vover at møde op og sige ord som KOT, dygtiggørelse og fremgang, og lad os give dem en faldskærm og sende dem lige derhen hvor de hører hjemme: På bistandskontoret.”

Ved ikke at pøse så meget arbejde efter at uddanne nye studerende, vil vi kunne spare mange penge. Mange, mange penge. Rigtig mange, mange penge. Fx.~vil vi kunne fokusere forskeres kræfter på at forske, vi vil kunne skære væsentligt ned i administrationen af universiteterne, da vi ikke mere behøver bekymre os om at holde tal på studerende, der brokker sig og vil have dispensationer, fordi de er for dumme til at bestå alle deres kurser første gang. Derudover vil vi kunne spare mange, mange penge på bygninger, da vi slipper for at trækkes med studerende, der skal have stole, TØ-lokaler og steder at skide og pisse og lugte.

Vi vil endvidere kunne nedlægge humaniora, for, lad os bare se det i øjnene, vi uddanner kun humanister til at kunne uddanne nye humanister. Ved at skære de studerende væk, vil de helt naturligt blive overflødige.

Det vil altså være muligt at spare, nu har jeg ingen idé om hvad de faktiske tal er, men lad os sige 50 mia.~om året. For dette svimlende beløb kunne vi købe, nu har jeg ikke noget reelt begreb om de faktiske tal, men lad os sige 10 F16-jagere, 10 ubåde og en månedlig check på kr.~10000 til hver dansker.

Derfor kan jeg kun opfordre folk til at støtte os i kampen mod de studerende, der kommer væltende ud fra universiteterne, tager vores jobs, vores piger og er skyld i, at du og dine ikke kan blive beskyttet ordentligt af militæret og ikke får den velfærd, som du betaler for. Derfor meld dig ind i “Dumt Folkeparti”, hvor vi støtter rigtige mennesker og ikke vamle studerende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.